Головна » Духовна криниця » ТВОРЧА ЗУСТРІЧ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ З ПИСЬМЕННИЦЕЮ ОКСАНОЮ КУЗІВ
18:48
ТВОРЧА ЗУСТРІЧ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ З ПИСЬМЕННИЦЕЮ ОКСАНОЮ КУЗІВ
фото ТВОРЧА ЗУСТРІЧ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ З ПИСЬМЕННИЦЕЮ ОКСАНОЮ КУЗІВ

21 червня у читальному залі  відбулася творча зустріч-презентація з відомою письменницею та поетесою, лауреаткою міської  премії імені Івана Франка Оксаною Кузів.
Наразі в літературному доробку одинадцять книг. Книги справжні, дуже цікаві, бо вони з життя і про життя, читаються напрочуд легко, непомітно, сторінка за сторінкою, та нелегкі за змістом, глибинні, ти проживаєш історію разом з героями…торкають струни серця і душі, викликають шквал емоцій, і нікого не залишають байдужим, – зазначила директор Публічної бібліотеки ім. М.Яцківа Марія Сем’янів, представляючи присутнім авторку прекрасних творів.
На зустрічі письменниця презентувала три нові книги: збірку поезій «Прозріння», збірку прози«Мереживо долі та  роман-казку «безсмертіЄ», з особливим домислом і баченням, який не схожий на попередні видання пані Оксани. Книги видані львівською літературною аґенцією «Піраміда».
Талановита авторка зачарувала присутніх щирістю, теплом свого слова з першої миті свого виступу, дарувала то трепетне хвилювання, то радісний усміх, то зворушувала до сліз, зацікавила своїм баченням створення літературних образів та зарядила своїм життєвим позитивом.
Під час презентації пані Оксана зачитувала уривки зі своїх книг, ділилася тим, якими доленосними і непередбачуваними бувають зустрічі з героями її майбутніх творів, про те, як виношує та народжує свої книги-діти та ще багато іншого захопливого та цікавого.
Зустріч була щирою і неймовірно емоційною і  пройшла на одному диханні. Оксана Кузів вкотре підтвердила, що авторський коментар – це найкраща нагода пізнати книгу через її творця.
Всі охочі також змогли придбати книжки з автографом письменниці.
Уривки презентації-зустрічі з Оксаною Кузів, а також віртуальну виставку-огляд її творчості можна переглянути на сторінці Публічна бібліотека ім. М.Яцківа у Facebook.                          
 

Всі зображення до публікації ТВОРЧА ЗУСТРІЧ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ З ПИСЬМЕННИЦЕЮ ОКСАНОЮ КУЗІВ
Категорія: Духовна криниця | Переглядів: 179 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1