Головна » Події » БІБЛІОТЕКИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ЯК СОЦІОКУЛЬТУРНИЙ ОСЕРЕДОК
14:33
БІБЛІОТЕКИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ЯК СОЦІОКУЛЬТУРНИЙ ОСЕРЕДОК
фото БІБЛІОТЕКИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ЯК СОЦІОКУЛЬТУРНИЙ ОСЕРЕДОК

30 червня 2023 р. науково-методичний відділ Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка організував онлайн профстудію для молодих працівників бібліотек територіальних громад Івано-Франківщини.
Від Публічної  бібліотеки ім.М.Яцківа  участь взяли завідуючі бібліотек філій с.Іваниківка Станіслав Пушкарський, с.Забережжя Наталя Амброзяк, с.Глибоке Ірина Паливода. Дана профстудія була організована з метою оволодіння новими методами організації бібліотечної роботи для молодих бібліотекарів, стаж роботи яких до 3-х років. В ході онлайн заходу обговорювалися питання популяризації діяльності бібліотечних закладів серед громадськості, важливість ведення краєзнавчого напрямку роботи, який є одним із найважливіших у бібліотечній справі.
Цікавою і пізнавальною для учасників профстудії була відеопрезентація «Традиційні та інноваційні форми проведення масових заходів», яку Віра Хімейчук, завідувачка науково-методичного відділу, підготувала для покращення ефективності роботи бібліотек.
На завершення зустрічі В.Хімейчук подякувала учасникам за плідну роботу у бібліотеках своїх територіальних громад та побажала бібліотечній молоді  реалізувати себе в житті завдяки улюбленій справі.
 

Категорія: Події | Переглядів: 88 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1