Головна » Події » ЛІТЕРАТУРНИЙ КАЛЕНДАР
09:43
ЛІТЕРАТУРНИЙ КАЛЕНДАР
фото ЛІТЕРАТУРНИЙ КАЛЕНДАР

Джоан Роулінг, або Ролінґ( нар. 31 липня 1965), більш відома за своїм літературним псевдонімом Дж. К. Роулінг – британська письменниця, філантропка, сценаристка, кінопродюсерка, активна громадська діячка, успішна, багата жінка. 
Найпопулярніша англійська дитяча письменниця початку третього тисячоліття, авторка серії романів про Гаррі Поттера, що отримала світове визнання, її романи виграли низку нагород і вийшли накладом понад 500 мільйонів примірників. Твір, який розійшовся по світу багатомільйонними тиражами, визнаний «літературним феноменом», перекладений більш, ніж  80 мовами світу.
Переклади романів про Гаррі Поттера українською мовою Віктора Морозова вийшли під іменем Дж. К. Роулінг у видавництві А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА. Його переклад визнаний одним із найкращих у Європі.
У видавництві КМ-БУКС вийшли її чотири  детективи про Корморона Страйка у перекладі Наталі Ференс  під псевдонімом Роберт Ґалбрейт. Ці книги є у нашій бібліотеці. 
"Важливо не те, ким ти народився, а те, яким ти став».
«Єдине, що ми можемо –  це боротися, боротися до останнього, тому що тільки це зможе зупинити зло! Нехай знищити його не вийде, але зупинити  – це в наших силах!»
«Щастя можна знайти навіть у темні часи, якщо не забувати звертатися до світла».
Тож запрошуємо до цікавого читання!
Роксолана Калита, активна користувачка бібліотеки, відгук на книги Дж. К.Роулінг

#літературний_календар  #Читач_рекомендує

Категорія: Події | Переглядів: 106 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2