Головна » Події » ЧІТКЕ ПЛАНУВАННЯ - ЗАПОРУКА ЯКІСНОЇ РОБОТИ БІБЛІОТЕКИ
12:24
ЧІТКЕ ПЛАНУВАННЯ - ЗАПОРУКА ЯКІСНОЇ РОБОТИ БІБЛІОТЕКИ
фото ЧІТКЕ ПЛАНУВАННЯ - ЗАПОРУКА ЯКІСНОЇ РОБОТИ БІБЛІОТЕКИ

5 жовтня Наталія Климів, провідний методист Публічної бібліотеки ім.М.Яцківа взяла участь в онлайн-консультації для працівників бібліотек територіальних громад Івано-Франківщини, зорганізована  науково-методичним відділом  Івано-Франківської ОУНБ ім. І.Франка. 
В ході онлайн-консультації Віра Хімейчук, завідувачка науково-методичного відділу обласної книгозбірні, фахово і доступно розповіла, як реалізувати стратегію розвитку бібліотеки через систему річного планування. Детально зупинилася на структурі річного плану, виокремила розділи, які необхідно відтворити у плані. 
Особливу увагу звернула на акції та конкурс, які на 2024 рік буде ініціювати обласна бібліотека, закликала детальніше обміркувати тематику запланованих семінарів.
Віра Михайлівна зауважила, що бібліотеки повинні займати чільне місце в територіальних громадах, позиціонувати себе як активного члена громади, трансформувати свої послуги відповідно до потреб мешканців, та наголосила, що конкретне планування роботи закладу, зокрема бібліотеки, є важливою умовою для досягнення якісних показників праці.

Категорія: Події | Переглядів: 77 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2