Головна » Події » ЗНАЙОМСТВО З БІБЛІОТЕКОЮ - ЦЕ ЗАВЖДИ КРУТО
15:22
ЗНАЙОМСТВО З БІБЛІОТЕКОЮ - ЦЕ ЗАВЖДИ КРУТО
фото ЗНАЙОМСТВО З БІБЛІОТЕКОЮ - ЦЕ ЗАВЖДИ КРУТО

«Знайомство з бібліотекою – це завжди круто!». В цьому переконалися здобувачі освіти за професією "Оператор комп'ютерного набору; обліковець з реєстрації бухгалтерських даних", 1 курс Богородчанського професійного будівельного ліцею, які 18 жовтня завітали на пізнавально-оглядову екскурсію.
Молодь познайомили з історією бібліотеки, її структурою, відділами, книжковим фондом та головною цінністю – Книгою,  яка допомагає не тільки з цікавістю опановувати різні науки, але й вдосконалювати та розширювати свої знання. Побували і в Інтернет центрі.
В читальному залі пройшов літературно-історичний мікс з письменником, краєзнавцем, членом НСПУ Василем Бабієм «Від Довбуша до сьогодення».
На абонементі – інформаційний калейдоскоп «У світі цікавих книг», який провела бібліотекар ІІ кат. Світлана Сенеджук. Вона ознайомила  з різноманітною сучасною українською літературою, її змістом і популярністю авторів.
Присутні отримали цікаві знання і виявили бажання стати користувачами бібліотеки.
Невимушена атмосфера зустрічей спонукала до діалогу та роздумів, і що найголовніше – до нових знайомств, які сподіваємось, будуть корисними.

Всі зображення до публікації ЗНАЙОМСТВО З БІБЛІОТЕКОЮ - ЦЕ ЗАВЖДИ КРУТО
Категорія: Події | Переглядів: 151 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2