Головна » Події » ЩИРО ДЯКУЄМО!
13:28
ЩИРО ДЯКУЄМО!
фото ЩИРО ДЯКУЄМО!

Щиро дякуємо Оксані Щирбі, письменниці та журналістці, лауреатці премії «Літературні відкриття року» за  такий чудовий подарунок – цікаві книги! Перемоги, миру, здоров’я, творчої наснаги!  
Щирба О. Стежка в долонях: [оповідання]/Оксана Щирба. – Київ: Саміт-Книга, 2018. – 288 с.
Як віднайти свою стежку та міцно затиснути поміж долонями, не упустивши щастя? Повернутися до самого себе, зазирнути у свій внутрішній світ, визначитися з власними бажаннями та посіяти частинку добра?
Це маленькі історії, де панує любов, смуток, правда, справедливість, віра та сердечність. Авторка висвітлює багато проблем сьогодення, змушує читача задуматись над тим, як ми живемо, що насправді важливе, за що потрібно боротись.
Ці історії для тих, хто вміє плакати і сміятися, думати і переосмислювати, хто не боїться змінювати світ навколо себе.
«Стежка в долонях» увійшла до списку українських бестселерів 2017 року.
Щирба О. Ілюзії великого міста[роман]/Окана Щирба.  – Київ: Саміт-Книга, 2018. – 272 с.
Гостросюжетний соціально-психологічний роман «Ілюзії великого міста», в якому письменниця відверто говорить про проблеми людей з інвалідністю і намагається привернути увагу влади та суспільства до питання подолання психологічних та фізичних бар'єрів у суспільстві. Це книжка про успіхи й невдачі, перемоги та зради, бідних і багатих, злодюг та меценатів. Як про два боки одного міста, так і однієї людини.
Нвер – типовий мажор, представник золотої молоді, мешкає в розкішному будинку за містом, веде бурхливе й безтурботне життя, де пріоритетними є секс, алкоголь і наркотики. Водночас він ненавидить усіх, хто належить до інших соціальних прошарків.
Назар  – хлопець, чиє життя минає в старій хрущовці, ще й в інвалідному візку. Однак він працює, навчається, допомагає іншим. Що поєднає історії цих двох різних людей?.. Що розділить їхні життя на до і після?.. Зрештою, чи здолають герої цього захопливого роману психологічні й фізичні бар’єри, що досі існують у нашому суспільстві?
Запрошуємо до цікавого читання!

Всі зображення до публікації ЩИРО ДЯКУЄМО!
Категорія: Події | Переглядів: 100 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1