Головна » Події » ОНЛАЙН КОНСУЛЬТАЦІЯ "ПЛАНУВАННЯ ТА РІЧНА ЗВІТНІСТЬ БІБЛІОТЕК ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД"
14:32
ОНЛАЙН КОНСУЛЬТАЦІЯ "ПЛАНУВАННЯ ТА РІЧНА ЗВІТНІСТЬ БІБЛІОТЕК ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД"
фото ОНЛАЙН КОНСУЛЬТАЦІЯ

31 жовтня  Марія Сем’янів, директор Публічгої бібліотеки ім. М.Яцківа, взяла участь у онлайн консультації для бібліотек територіальних громад Івано-Франківщини, зоорганізована науково-методичним відділом Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка.
Важливою умовою для досягнення якісних показників праці є її чітке та конкретне планування, оскільки забезпечує цілеспрямованість, створює можливість окреслити певні завдання, зміст, методи і форми роботи.
Модерувала захід Віра Хімейчук, завідувачка науково-методичного відділу, яка в ході консультації фахово і доступно давала рекомендації колегам щодо важливості основних напрямків роботи на 2024 рік, а саме: національно-патріотичне виховання, безбар'єрність, бібліотерапія, краєзнавство, волонтерство та багато іншого.
Особлива увага звернулася на акції та конкурс, які буде ініціювати обласна бібліотека на наступний рік, закликала детальніше обміркувати організацію запланованих семінарів.
Також Віра Михайлівна торкнулася теми річної текстової звітності центральних книгозбірень територіальних громад, закликала попрацювати над правильністю оформлення звітів та його змістовним наповненням.
Усі учасникиі отримали чимало різноманітної та корисної інформації.

Категорія: Події | Переглядів: 53 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2