Головна » Події » БІБЛІОТЕКУ ДЛЯ ДІТЕЙ ОНОВЛЕНО!
14:33
БІБЛІОТЕКУ ДЛЯ ДІТЕЙ ОНОВЛЕНО!
фото БІБЛІОТЕКУ ДЛЯ ДІТЕЙ ОНОВЛЕНО!

3 листопада відбулося бібліотечне свято з нагоди оновлення дитячої книгозбірні.
На заході були голова Богородчанськоі селищної ради Ростислав Заремба, перший заступник селищного голови Олександр Бойчук, начальниця відділу культури, національностей та релігій, Заслужений працівник культури Галина Канюк, директорка Івано-Франківської обласної бібліотеки для дітей, заслужена працівниця культури України Ірина Тацакович, методисти Тетяна Колодницька і Людмила Острижнюк, редактор газети «Слово народу» Михайло Захарчук, директорка Публічної бібліотеки імені Михайла Яцківа Богородчанської селищної ради Марія Сем’янів, а також гості, які люблять та цінують українську дитячу літературу. 
Богородчанська селищна рада виділила на ремонт 145 тисяч гривень.
З нагоди оновлення було презентовано сертифікат на п’ять тисяч гривень для потреб бібліотеки, а також подаровано Богородчанську ікону Божої Матері, та багато приємних подарунків.
Для кожної бібліотеки найціннішим інтелектуальним скарбом є її читачі. Отож серед гостей події була сім’я Горбовських – вимушені переселенці з Херсонської області, які є юними книголюбами. Сінезій та Параскева подарували усім гостям спільну музичну композицію 
Протягом двох років популярності набули майстер-класи, що проходили у рамках суботнього мистецького проєкту для дітей та молоді «Art Weekend», ініціатором якого стала художниця і волонтерка, жителька Богородчан Світлана Смигунова. Всі виручені кошти направлялися на підтримку Збройних Сил України.
Активні читачки Антоніна Сем’янів прочитала уривок з поеми «Причинна» Тараса Шевченка, Анастасія Малій - гумореску Григорія Драпака «Не вір москалеві», а обдарована Вероніка Коваль додала гарного настрою виконанням пісні «Маленька українка».
Завідуюча бібліотеки для дітей Ірина Кудибин зазначила, що сучасна бібліотека – це не лише книги. Це простір, здатний задовільнити безліч потреб цікавого, інтелектуального та змістовного дозвілля.
 

Всі зображення до публікації БІБЛІОТЕКУ ДЛЯ ДІТЕЙ ОНОВЛЕНО!
Категорія: Події | Переглядів: 110 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2