Головна » Події » ЧИТАЧ РЕКОМЕНДУЄ
17:12
ЧИТАЧ РЕКОМЕНДУЄ
фото ЧИТАЧ РЕКОМЕНДУЄ

                                          Гадаєте, поганими картами неможливо виграти?
                            Дурниці. Я ними граю щоденно.
                                           Джеймс М. Кейн «Листоноша завжди дзвонить двічі»
Американського письменника і журналіста Джеймса М. Кейна називають одним із засновників жанру так званого крутого детективу. Найкращою його роботою у цьому жанрі прийнято вважати роман, який побачив світ у 1934 році, – «Листоноша завжди дзвонить двічі». Це літературний дебют тодішнього сценариста студії Paramount Pictures, робота над яким тривала пів року. Книга справила справжній комерційний фурор на теренах постдепресивної Америки. Подальші реінкарнації сюжету втілилися у театральній постановці, а також у двох екранізаціях. У кінострічці 1981 року головні ролі зіграли неперевершені Джек Ніколсон та Анжеліка Г'юстон.
Дія відбувається в Америці за часів "Великої депресії". Бродяга Френк Чемберс знайшов тимчасовий притулок і роботу в придорожній закусочній. Він освоївся, сподобався господарю і, головне, дружині господаря. З останньою у нього виник близький зв'язок – Френк набагато молодший за її чоловіка. Через якийсь час молоді люди, порахувавши, що господар тепер в їх житті зайвий, вирішують з ним покінчити...
Кожен читач матиме свою думку про героїв Джеймса М. Кейна, та ніхто не залишиться байдужим до Френка і Кори. Динамічний сюжет, влучні метафори і яскраві образи – усе в цьому романі інтригує й захоплює!
І Вам неодмінно захочеться дізнатися, що за новини приніс листоноша, який завжди дзвонить двічі. 
Роксолана Калита, користувачка бібліотеки, відгук на роман Джеймса Кейна "Листоноша завжди дзвонить двічі"

Категорія: Події | Переглядів: 53 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1