Головна » Події » БУКТРЕЙЛЕР НА КНИГУ НАТАЛКИ ДОЛЯК "ЧОРНА ДОШКА"
16:14
БУКТРЕЙЛЕР НА КНИГУ НАТАЛКИ ДОЛЯК "ЧОРНА ДОШКА"
фото БУКТРЕЙЛЕР НА КНИГУ НАТАЛКИ ДОЛЯК

Доляк Н. Чорна дошка [роман]/ Н.Доляк.–Харків: Книжковий клуб «Клуб сімейного Дозвілля», 2021. – 368 с.
Наталка Доляк - сучасна українська письменниця, журналістка, актриса. Працювала журналісткою на кількох вінницьких телеканалах.
Авторка романів: «Гастарбайтерки», «Заплакана Європа», «Чорна дошка», «Загублений між війнами», «Де трава зеленіша», «Шикарне життя у Вупперталі», «На «Сьомому небі», та низки оповідань, що увійшли до збірок «Калейдокоп життя» та «Поруч з тобою».
Семиразова  дипломантка Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова», лауреатка премії ім. В.Симоненка, премії ім.М.Коцюбинського, премії ім.М.Гоголя.  Учасниця фестивалів «Тиждень актуальної п’єси». У доробку п’єси: «Сім щасть Маруся», «Гастарбайтерські сезони», «Квиток в один кінець», «Мадам Гар’є» та інші.
В книзі Наталки Доляк «Чорна дошка» розповідається про страшні видіння, які приходять до Сашка у снах. Висушені голодом, жінка і маленькі діти зазирають йому в обличчя скляними очима, німотно благають про допомогу, простягають до нього руки... Бо він - один із них. Один із тих, хто вижив, пройшовши через пекло Голодомору 30-х років. Це найбільш вражаюча книжка про часи Голодомору. Сумна і жахлива історія виживання селян занурює у сюжет так, що здається, що відчуваєш їх біль, їх безпорадність, їх почуття голоду… 

В читальному залі Публічної бібліотеки ім.М.Яцківа діє книжкова виставка «Україна 1932-1933. ГЕНОЦИД ГОЛОДОМ». Тож щиро запрошуємо ближче ознайомитися з подіями 32-33 років!


 

Всі зображення до публікації БУКТРЕЙЛЕР НА КНИГУ НАТАЛКИ ДОЛЯК "ЧОРНА ДОШКА"
Категорія: Події | Переглядів: 72 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2