Головна » Події » ОНЛАЙН КОНСУЛЬТАЦІЯ "ГРАНТОВІ ПРОГРАМИ УКФ – ВАГОМА ПІДТРИМКА ДЛЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ УКРАЇНИ"
16:46
ОНЛАЙН КОНСУЛЬТАЦІЯ "ГРАНТОВІ ПРОГРАМИ УКФ – ВАГОМА ПІДТРИМКА ДЛЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ УКРАЇНИ"
фото ОНЛАЙН КОНСУЛЬТАЦІЯ

24 листопада науково-методичний відділ Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка організував онлайн консультацію для бібліотек територіальних громад Івано-Франківщини.
Науково-методичний відділ обласної книгозбірні надає значну методичну допомогу бібліотекам територіальних громад, вирішує питання удосконалення управління бібліотечною справою в регіоні, забезпечує  стратегію подальшого розвитку та організації бібліотечної діяльності.
Дана консультація присвячена грантовому сезону Українського культурного фонду на 2024 рік.
Український культурний фонд ‒ державна установа, створена у 2017 році, на підставі відповідного Закону України, з метою сприяння розвитку національної культури та мистецтва в державі, забезпечення сприятливих умов для розвитку інтелектуального та духовного потенціалу особистості і суспільства, широкого доступу громадян до національного культурного надбання, підтримки культурного розмаїття та інтеграції української культури у світовий культурний простір.
Віра Хімейчук, завідувачка науково-методичного відділу проінформувала, які саме грантові програми запланував УКФ на наступний рік, закликала колег у співпраці із владою, ГО активно долучатися до написання проєктів, що можуть суттєво покращити ефективність роботи бібліотек Івано-Франківщини.
Також Віра Михайлівна торкнулася теми річної звітності 6-НК, та наголосила на основні напрямки бібліотечної роботи, зокрема звернула увагу на літературний флешмоб до 210-ї річниці від дня народження Т.Шевченка, який відбудеться у березні 2024 року.
В онлайн консультації взяла участь Наталія Климів, провідний методист бібліотеки, яка отримала чимало корисної інформації. 
 

Категорія: Події | Переглядів: 56 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1