Головна » Події » НАЦІОНАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ ЧИТАННЯ
10:52
НАЦІОНАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ ЧИТАННЯ
фото НАЦІОНАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ ЧИТАННЯ

З 4 до 10 грудня 2023 року Український інститут книги проводить Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію “Національний тиждень читання”. Мета цієї акції – консолідувати українське суспільство навколо читання як тренду.
Читання є важливим у час миру і добробуту, але ще важливішим – у часи випробувань, які випали на нашу долю через війну. Книжки можуть стати нашим захистом і нашою зброєю, друзями і порадниками, вчителями і лікарями. За допомогою Акції УІК хоче привернути увагу до важливості і приємності читання, надихнути українців відвідати бібліотеку чи книгарню.
Цьогорічне гасло  – «Бути своїми» – символізує зв'язок між поколіннями та нагадує про єдність та стійкість українців у важкі часи.
Приєднуйтесь до цієї Акції! Читайте книги, відвідуйте бібліотеки, діліться враженнями від прочитаного з друзями та рідними, публікуйте книжкові відгуки у соцмережах та надихайте своє оточення читати прекрасні історії. 
І не забудьте ставити хештеги #тижденьчитання2023 #бутисвоїми 
Також можна надсилати в повідомлення, щоб виставити на нашій бібліотечній сторінці та сайті бібліотеки.
Читайте, читайте і ще раз читайте. І заохочуйте до цього своє оточення. 
Не знаєте, що почитати? Тоді хутчіш приходьте до нашої бібліотеки, де ми допоможемо вибрати цікаві книги! Завжди раді Вам, шановні друзі!

Категорія: Події | Переглядів: 47 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1