Головна » Події » НА СТОРОЖІ СПОКОЮ ТА МИРУ
19:36
НА СТОРОЖІ СПОКОЮ ТА МИРУ
фото НА СТОРОЖІ СПОКОЮ ТА МИРУ

6 грудня ми з гордістю і великою шаною відзначаємо День Збройних Сил України. Саме у День Збройних Сил України та з нагоди Міжнародного Дня волонтера у фойє Палацу культури відбулося нагородження наших земляків-воїнів та волонтерів. В рамках заходу діяла книжково-ілюстративна виставка «На сторожі спокою та миру».
Дуже важко переоцінити роль українських захисників, які зі зброєю в руках виборюють право нашого народу на життя, державність, власну мову та культуру. Щодня тисячі бійців ЗСУ захищають країну на передовій, охороняють її кордони на землі, у воді та в повітрі. Ризикуючи своїм життям, наші військові виборюють таку жадану для всіх перемогу, відстоюють наше споконвічне право на свободу та незалежність у тяжкій, незламній боротьбі, вкотре доводячи неабияку мужність та відвагу.
Ми низько вклоняємося перед героїзмом і самовідданістю наших захисників та захисниць, пишаємося Вами та безмежно дякуємо кожному і кожній, хто мужньо дивиться в очі ворогу, приймає бій і бореться за Перемогу! Сил вам, стійкості, витримки, непохитної віри, надійного тилу!
 

Всі зображення до публікації НА СТОРОЖІ СПОКОЮ ТА МИРУ
Категорія: Події | Переглядів: 70 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3