Головна » Події » ОНЛАЙН СЕМІНАР
19:17
ОНЛАЙН СЕМІНАР
фото ОНЛАЙН СЕМІНАР

19 грудня відбувся  навчальний семінар щодо оновлення річної звітності 6-НК для бібліотек територіальних громад Івано-Франківщини, організований науково-методичним відділом Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка. В ході семінару  були висвітлені питання щодо заповнення новоствореної електронної версії річних статистичних звітів за формами № 6-НК (зведена) (річна) «Зведений звіт про діяльність публічних бібліотек за 2023 рік».
Завідувачка науково-методичного відділу Віра Хімейчук роз'яснила учасникам семінару, як правильно заповнювати таблиці, наголосила на необхідності збереження поданих рядків та граф.
Учасники заходу дуже активно долучалися до дискусії, адже у зв'язку з нововведеннями у звітності у бібліотекарів виникло дуже багато запитань.
Під завершення семінару Віра Михайлівна подякувала колегам за пророблену річну бібліотечну роботу, щиро привітала усіх з прийдешніми святами.
В онлайн консультації взяли участь Марія Сем’янів, директорка Публічної бібліотеки ім. Яцківа та Наталія Климів, провідна методистка бібліотеки.

Категорія: Події | Переглядів: 42 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1