Головна » Духовна криниця » ЗУСТРІЧ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ З ІВАНОМ БОБИКОМ
19:39
ЗУСТРІЧ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ З ІВАНОМ БОБИКОМ
фото ЗУСТРІЧ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ З ІВАНОМ БОБИКОМ

23 січня в читальному залі відбулася презентація-зустріч з Іван Бобиком, автором друкованих книг «ҐАЛЮКИ» , «ҐАЛЬОП», «ҐЯВОРА», «ҐАЛАХА».
Іван Бобик – житель нашого містечка, уродженець с. Глибівка, людина цікава, талановита, глибока, неординарна, зі своїм філософським баченням світу, подій в країні, рідному краї, родині.
«Головне в людині – людина! Криниця, хата, піч – Отчина!» – читаємо на початку епіграф до книги «ГАЛАХА».
«Книга – це завжди дзеркало, в якому відбивається не тільки дійсність, а й особа самого автора, писав колись відомий український письменник, журналіст, кіносценарист  Євген Гуцалою.
Тож ця книга – це своєрідні, філософські записки, роздуми в послідовному викладі подій, які відбувалися в країні, світі з лютого 2022 року по жовтень 2023 року.
Це особливий погляд автора на війну, і про війну, відношення до війни і осмислення її, це політика, це факти, біль і сподівання, тривоги, це небайдужість, громадянська позиція, любов до свого народу, отчого дому.
Книга «ГАЛАХА» присвячена захисникам України, – зазначила Марія Сем’янів, директорка  бібліотеки, представляючи автора.
Присутні вшанували пам’ять всіх, хто виборює для нас життя хвилиною мовчання.
Автор розповів коротко про себе, про написання книг, відповів на запитання, а також зачитував уривки із презентованої книжки.
Своїми враженнями, роздумами про книгу з присутніми ділилися Юрій Лоп’янецький,військовий, Іван Ляхович, волонтер, Ігор Никорович, заслужений журналіст України, Галина Магас, керівник народного театру Палацу культури.
Уривки презентації книги можна переглянути на сторінці Публічна бібліотека ім. М.Яцківа у Facebook.
Щиро дякуємо п. Івану Бобику, жителю нашого містечка, за пізнавальне, цікаве та змістовне спілкування, за щиру відкритість, емоції, за подаровані користувачам бібліотеки книги.
Бажаємо міцного здоров'я, миру і добра, творчої наснаги, втілення всіх задумів та проєктів в життя!

Всі зображення до публікації ЗУСТРІЧ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ З ІВАНОМ БОБИКОМ
Категорія: Духовна криниця | Переглядів: 11642 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2