Головна » Події » ПОДАРУНОК ВІД ПИСЬМЕННИЦІ
09:06
ПОДАРУНОК ВІД ПИСЬМЕННИЦІ
фото ПОДАРУНОК ВІД ПИСЬМЕННИЦІ

Напередодні Міжнародного дня дарування книг наша бібліотека отримала в дарунок  книги від Єлизавети Мельниченко, української письменниці, журналістки, лавреатки низки літературних премій.
«Озеро червоних лебедів» – новий історичний роман про останні роки правління Сталіна. Перед читачем постають картини й сцени з життя одного з найкривавіших тиранів усіх часів, Іосіфа Сталіна, його сім’ї і ближнього кола «товаришів». Неординарний сюжет, цікаві факти, історичне тло.
«І засяє сонце» – сатиричний роман, який створює зубасту пародію на олігархічне сьогодення і одночасно розвертає читача до минувшини.
«П’єси»: «Страшне китайське прокляття» – сучасна п’єса про сьогоднішнє життя того покоління, що в радянські часи очікувало на настання «світлого майбутнього» . 
«Amen! Amen! Amen!» – наднаціональна, позаетнічна п’єса про вічне: про театр і про любов.
«Інопланетна Рашка» – книга про Рашку, войовничу країну неземного походження та її миролюбну сусідку Україну, яка важко страждає через набіги Рашки на українські території.
«Синій Ліс і чарівник Магрітт» – цикл із дванадцяти казок, об’єднаних спільними героями і проілюстрованих півсотнею репродукцій картин видатного бельгійського художника-сюрреаліста Рене Магрітта. Казки оповідають про фантастичні світи, в яких динозаври співіснують із сучасним тваринним світом, і про чарівні сили добра й зла та їх одвічну боротьбу.
Щиро дякуємо пані Єлизаветі за книжкові подарунки. 
Бажаємо  невичерпного натхнення, міцного здоров'я, добра, щастя і тепла,  радості від власної праці! Миру і Перемоги! Здійснення всіх творчих задумів!
Запрошуємо до цікавого читання!

Категорія: Події | Переглядів: 34 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1