Головна » Події » ПОДАРУНОК ВІД АВТОРА
14:44
ПОДАРУНОК ВІД АВТОРА
фото ПОДАРУНОК ВІД АВТОРА

14 лютого, у  Міжнародний день дарування книг бібліотека отримала в дарунок ці книги від чудової людини, громадського і науково-просвітницького діяча Івано-Франківщини, Голови обласної організації Товариства винахідників і раціоналізаторів України, представника у справах інтелектуальної власності, Заслуженого раціоналізатора України, автора поетичних збірок, глибоких роздумів, нарисів, уродженця села Саджава Богдан Середюк.
Безмежно вдячні за подаровані книги та увагу до нашої бібліотеки.
Міцного здоров’я Вам, миру і добра, довгих років життя, реалізації всіх творчих проєктів!
Запрошуємо всіх до ознайомлення з новими книгами!
Середюк Б. Історії славетні імена ][поезії моїх днів/Богдан Середюк. - Івано-Франківськ: ПрАТ"Надвірнянська друкарня", 2023. - 308 с.
Нова книжка віршів Богдана Середюка має в собі не лише ліричне, а й історико-патріотичне начало. Це своєрідна енциклопедія краю у її постатях і найвизначніших діячах. Книжка з любов'ю оформлена, тут так багато є розуміння, і так багато любові до рідної землі, багато віршів присвячено рідній Саджаві, звідки родом п.Богдан. 
Інтелектуальний продукт вчених, винахідників і раціоналізаторів Прикарпаття: щорічний каталог найвагоміших винаходів, корисних моделей, промислових зразків і раціоналізаторських пропозицій Галицьких Кмітливців[довід.вид.]/Редакційна колегія: Б.І.Середюк, С.В. Подошва, Н.В.Міненко, Л.М.Шляхтич, Л.В.Бабій. - Івано-Франківськ, 2022. - 132 с.
Каталог «Інтелектуальний продукт вчених, винахідників і раціоналізаторів Прикарпаття» подає матеріали про новітні розробки у найрізноманітніших галузях народного господарства упродовж 2022-2023 років, зокрема і допомогу ЗСУ.
Видання знайомить читача з творчими звершеннями науковців закладів вищої освіти, сучасними розробками юних винахідників, дитячих гуртків, новинками самобутніх студій Івано-Франківщини, передовими технологіями народних умільців та індивідуальних авторів тощо.

Категорія: Події | Переглядів: 37 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2