Головна » Події » У СВІТІ ТЕАТРАЛЬНИХ ВОГНІВ
14:14
У СВІТІ ТЕАТРАЛЬНИХ ВОГНІВ
фото У СВІТІ ТЕАТРАЛЬНИХ ВОГНІВ

27 березня у всьому світі відзначають Міжнародний день театру. Цей день - не просто професійне свято майстрів сцени і всіх працівників театру, це свято мільйонів глядачів. 
У читальному залі Публічної бібліотеки ім. М.Яцківа діє книжково-ілюстративна виставка «Театр – шлях до світла душі», яка пропонує книги з історії розвитку театрального мистецтва, відомості про найвидатніших корифеїв театральної сцени, зокрема: Миколу Садовського, Марію Заньковецьку, Леся Курбаса, Наталію Ужвій, Богдана Ступку, Аду Роговцеву та інших.
Багато століть театральне мистецтво не втрачає своєї популярності, а навпаки розвивається і приносить нам радість. Театр має виключно важливе етичне і художнє значення, несе в суспільство ідеї гуманізму і добра, сприяє формуванню естетичного смаку, розширенню кругозору.
Тож, коли ми слухаємо оперу, чи насолоджуємося майстерністю і грацією артистів балету або з душевним трепетом стежимо за грою драматичних акторів, ми завжди відчуваємо особливу атмосферу свята.
Театральне мистецтво - мистецтво особливе. Тут сміх і сльози, радість і тривога сплітаються воєдино, тож нехай на нашій землі буде якомога більше і самих театралів, і любителів цього сценічного дійства, що захоплює, заставляє співпереживати, навчає нас.
Тож, щиро вітаємо  аматорів народного театру  та  їх шанувальників з  святом Мельпомени. Бажаємо Вам міцного здоров'я, натхнення, благополуччя, втілення найсміливіших творчих задумів, нових яскравих постановок, любові і визнання глядачів!
 

Категорія: Події | Переглядів: 66 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1