Головна » Події » БІБЛІОТЕЧНЕ КРАЄЗНАВСТВО, ЯК СХОДИНКА ДО ДУХОВНОГО ВИХОВАННЯ ОСОБИСТОСТІ
09:30
БІБЛІОТЕЧНЕ КРАЄЗНАВСТВО, ЯК СХОДИНКА ДО ДУХОВНОГО ВИХОВАННЯ ОСОБИСТОСТІ
фото БІБЛІОТЕЧНЕ КРАЄЗНАВСТВО, ЯК СХОДИНКА ДО ДУХОВНОГО ВИХОВАННЯ ОСОБИСТОСТІ

18 квітня на базі бібліотеки-філії села Глибоке відбувся семінар бібліотечних працівників на тему: «Бібліотечне краєзнавство, як сходинка до духовного виховання особистості».
В. о. директора ПБ ім. М.Яцківа Наталія Климів познайомила присутніх з планом роботи та зазначила, що головним завданням бібліотек громади є цілеспрямована праця на розвиток інтересу в користувачів у відродження духовності, традицій українського народу, виховання патріотизму та  моральних цінностей і  надала консультацію «Бібліотечне краєзнавство-шлях до об’єднання громади».
Завідуюча філією Ірина Паливода ознайомила колег з бібліотекою  села.
Учасники семінару взяли участь у Хресній дорозі «Ісус Христос – шлях до спасіння», яка відбулася у храмі Святого Дмитрія, яку так щиро проводили діти. Мабуть, не одне людське серце стрепенулося від слів, що звучали під час проходження стацій, не одна християнська душа, роздумуючи над страстями Господніми, відчула той біль і страх, які відчував Син Божий, ідучи на смерть. Триває піст – час покаяння, очищення і навернення. Це є особиста нагода, коли ми можемо разом розважати над Страстями Господніми, йти разом з Ісусом Хресною Дорогою, з Ним вмерти і воскреснути до нового життя. Нехай Ісус Христос дає силу і надію всім нам, адже Хресна Дорога – шлях надії та воскресіння.  
Учасники і організатори не приховували емоцій, які пробудила паралель між Хресною дорогою Спасителя і долею нашої багатостраждальної України. 
Щиро дякуємо всім причетним за цей сплеск духовності і єднання та співпрацю: пароху парафії села о.Володимиру Савчину, завідуючій бібліотекою Ірині Паливоді, директору Будинку культури Іванні Сем’янів, директору Глибоківської гімназії Маріі Бомбі, старості села Тетяні Дем’янюк.  Христос Воскрес – Воскресне й Україна!
Продовженням семінару була цікава та пізнавальна екскурсія до музею історії місцевої церкви, яку проводив отець Володимир. 
Підсумком зустрічі стало обговорення побаченого впродовж всієї роботи семінару, обмін думками та досвідом роботи.

Всі зображення до публікації БІБЛІОТЕЧНЕ КРАЄЗНАВСТВО, ЯК СХОДИНКА ДО ДУХОВНОГО ВИХОВАННЯ ОСОБИСТОСТІ
Категорія: Події | Переглядів: 101 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1