Головна » » ЗУСТРІЧ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ З ЛЮДМИЛОЮ ОХРІМЕНКО
15:28
ЗУСТРІЧ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ З ЛЮДМИЛОЮ ОХРІМЕНКО
фото ЗУСТРІЧ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ З ЛЮДМИЛОЮ ОХРІМЕНКО

20 травня в Публічній бібліотеці ім. М.Яцківа Богродчанської селищної ради відбулася зустріч-презентація. Гостею заходу стала харківська письменниця Людмила Охріменко, яка славетна своїми романами про війну та активною участю у волонтерській діяльності. 
Під час презентації авторка розповіла про свої творчі досягнення та представила свої нові книги: «Волонтерські історії», в яких описує відданість та мужність волонтерів, які зібралися разом з військовими на захист України у 2014 році.
Роман «Муха в окропі на окупованій території»,розповідає про трьох найкращих подруг, які опинилися у зоні окупації у своєму рідному місті Горлівці. Ця творча робота авторки зворушує, оскільки вона вдало відтворює реалії життя людей під час військових конфліктів та змушує задуматися над важливими питаннями.
Роман «Оскар» заслужено отримав нагороду за найкращий роман на воєнну тематику на Міжнародному літературному конкурсі «Коронація слова-2021».
Також авторка презентувала книгу для дітей  «Люлечки - дарувальники снів», яка є спільною працею з письменницею Євгенією Пірог. Це  книга про родину Люлечків - дарувальників снів.
Проводячи презентації, письменниця частину  прибутку віддає на допомогу фронту.
Творча зустріч не залишила байдужим нікого, надзвичайно цікаво було слухати невигадані історії героїв книг. Авторка не лише майстерна письменниця, а й чудова оповідачка, яка своєю розповіддю зацікавила усіх учасників заходу. 
Маря Сем'янів, директорка бібліотеки, подякувала п. Людмилі за цікаву презентацію книг, а письменниця для читачів бібліотеки подарувала одну із своїх книг "Муха в окропі на окупованій території".
Всі книги Людмили Охріменко можна прочитати у нашій книгозбірні. 
Запрошуємо до цікавого читання!

Всі зображення до публікації ЗУСТРІЧ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ З ЛЮДМИЛОЮ ОХРІМЕНКО
Переглядів: 89 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3