Головна » Події » ПРЕЗЕНТАЦІЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯ
14:30
ПРЕЗЕНТАЦІЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯ
фото ПРЕЗЕНТАЦІЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯ
Зробити правильний вибір – значить обрати таку професію, яка потрібна суспільству, тобто затребувана на ринку праці. Крім того, вона повинна бути доступною для вас, відповідати вашим природним здібностям, знанням і вмінням. І найголовніше – обрана професія має приносити радість, достаток, задоволення.
Про це йшла мова на презентації військовослужбовця. Війська служба за контрактом, яка відбулася 24 квітня у читальному залі центральної районної бібліотеки. Організували та провели її спеціалісти Центру зайнятості.
Сьогодні особливо варто звернути увагу кожного на можливість служби за контрактом у Збройних Силах України. Оскільки проходження такої служби - це також робота, яка гарантує вчасну заробітну плату та інші соціальні гарантії. 
 У  профорієнтаційному семінарі взяли участь 42 молоді особи з числа безробітних. Для учасників семінару підготували тематичні буклети з інформацією про військову службу за контрактом у військово-морських силах, сухопутних військах, повітряних силах, а також службу в резерві Збройних Сил України.
Спеціаліст районного центру зайнятості Тетяна Демчук розповіла присутнім про стан ринку праці, працевлаштування молоді та детально розповіла про переваги служби за контрактом. До таких переваг належать: забезпечення військовослужбовців та членів їхніх сімей, які проживають разом з ними, службовим житлом (на період першого контракту - гуртожитком); надання щорічної відпустки із збереженням матеріального, грошового забезпечення; безоплатна кваліфікована медична допомога у військово-медичних закладах охорони здоров'я; санаторно-курортне лікування; навчання без відриву від служби у вищих навчальних закладах. Тобто забезпечення державною роботою зі всіма відповідними соціальними гарантіями.
Присутні отримали інформаційні матеріали та записали контактні телефони, за якими можна проконсультуватися в індивідуальному порядку щодо відбору кандидатів на військову службу за контрактом.
Категорія: Події | Переглядів: 1019 | Додав: admin | Теги: вйськова служба за контрактом, вибір професії | Рейтинг: 5.0/7