Головна » 2013 » Квітень » 24
ЯРМАРКА ВАКАНСІЙ

24 квітня у фойє районного Палацу культури проходила ярмарка вакансій, організована Центром зайнятості.
Відкриваючи захід, директор РЦЗ Володимир Кобилюк наголосив, що завдяки об'єднанню зусиль з роботодавцями службі зайнятості вдасться у багатьох випадках задовольнити соціальні потреби тих, хто втратив роботу, через надання профоріоєнтаційних послуг, професійне навчання, створення дотаційних робочих місць, працевлаштування та багато іншого.

Категорія: Події | Переглядів: 1052 | Дата: 24.04.2013

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯ

Зробити правильний вибір – значить обрати таку професію, яка потрібна суспільству, тобто затребувана на ринку праці. Крім того, вона повинна бути доступною для вас, відповідати вашим природним здібностям, знанням і вмінням. І найголовніше – обрана професія має приносити радість, достаток, задоволення.
Про це йшла мова на "Презентації військовослужбовця. Війська служба за контрактом", яка відбулася 24 квітня у читальному залі центральної районної бібліотеки.

Категорія: Події | Переглядів: 1037 | Дата: 24.04.2013

ВИБІР ПРОФЕСІЇ - ВАЖЛИВИЙ КРОК У ЖИТТІ ЛЮДИНИ

У житті кожної молодої людини є момент, коли необхідно прийняти одне з найважливіших рішень - вибрати справу до душі, до покликання, тобто професію. Щоб допомогти молоді зорієнтуватися у світі професій, надати їм корисні поради, ознайомити школярів з особливостями сучасного ринку праці, спеціалісти Центру зайнятості організували проведення ярмарки кар’єри, яка відбулася 24 квітня у читальному залі центральної районної бібліотеки.

Категорія: Події | Переглядів: 2005 | Дата: 24.04.2013