Головна » Події » ЯРМАРКА ВАКАНСІЙ
14:47
ЯРМАРКА ВАКАНСІЙ
фото ЯРМАРКА ВАКАНСІЙ
24 квітня у фойє районного Палацу культури проходила ярмарка вакансій, організована Центром зайнятості.
Відкриваючи захід, директор РЦЗ Володимир Кобилюк наголосив, що завдяки об'єднанню зусиль з роботодавцями службі зайнятості вдасться у багатьох випадках задовольнити соціальні потреби тих, хто втратив роботу, через надання профоріоєнтаційних послуг, професійне навчання, створення дотаційних робочих місць, працевлаштування та багато іншого.
Безробітні отримали також інформацію від працівників РЦЗ про стан ринку праці і про соціальні послуги служби зайнятості.
У ярмарку взяли участь представники 11 роботодавців району. Було заявлено 22 вакансії від підприємств та підприємців, а на стенді самостійного пошуку роботи - актуальні вакансії в Івано-Франківську. Серед виставлених вакансій переважали робочі професії - електромонтер, столяр, верстатник, слюсар, шліфувальник, бетоняр, продавець продовольчих товарів, бармен, офіціант, кухар.
Звісно, говорити про результативність ярмарку, в якому взяли участь понад 250 безробітних, завчасно.
- Організовуючи ярмарок, наша служба ставить перед собою принаймні два основні завдання, сказав Володимир Тарасович. - Насамперед зацікавити тих, хто перебуває у нас на обліку, вакансіями. А працедавці мають можливість підібрати собі фахівців. Водночас наші працівники надають профорієнтаційні послуги. Приємно, що безробітні активно цікавляться, які професії користуються попитом на ринку праці, як здобути професію за допомогою центру зайнятості. Впевнений, що хтось вийде звідси з цікавими пропозиціями від роботодавців. На це, власне, спрямовуємо свої зусилля, професіоналізм і вміння.
Категорія: Події | Переглядів: 1053 | Додав: admin | Теги: ярмарка вакансій | Рейтинг: 5.0/10