Головна » Духовна криниця

„Сяйво сьомого неба", Медовий місяць" - саме так називаються нові збірки ліричних та еротичних поезій івано-франківського поета, прозаїка і журналіста Ярослава Ткачівського, які автор презентував богородчанським поціновувачам художнього слова на засіданні літературно-мистецькоі свтлиці «Духовна криниця" у читальному залі районної бібліотеки. Загалом же у творчому доробку Я.Ткачівського близько десяти книг.

Категорія: Духовна криниця | Переглядів: 1850 | Дата: 02.04.2009

Йому підкорялись слова і звуки, барви і лінії. Він міг стати поетом, живописцем – мав до цього неабиякі здібності, він став Композитором.
Володимр Івасюк завжди був, є і буде. Творчістю він обезсмертив своє ім'я в історії вітчизняної й світової культури.
В читальному залі відбулося чергове засідання літературно-мистецької світлиці «Духовна криниця»: вечір пам’яті «Життя як пісня, що не віддзвенить…» (до 60-річчя від дня народження Володимира Івасюка)
Категорія: Духовна криниця | Переглядів: 1669 | Дата: 02.03.2009

МАЄМО ЧУДОВУ КНИЖКУ ПРО ПАМ'ЯТКИ БОГОРОДЧАНЩИНИ

30 січня в читальному залі Богородчанської центральної бібліотеки презентували колективне видання «Звід пам'яток історії і культури Івано-Франківської області. Богородчанський район». Книга створена науково-редакційннм відділом при управлінні культури і туризму ОДА у процесі підготовки окремого тому загально-державного видання «Звід пам'яток історії України. Івано-Франківська область».

Категорія: Духовна криниця | Переглядів: 1545 | Дата: 30.01.2009

« 1 2 ... 7 8 9